EMF

Elektro magnetic field balancing

Dit is iets voor fijnproevers: mensen die de ervaring hebben dat ze hoog sensitief zijn en de prikkels van deze nieuwe tijd lastig kunnen verdragen. Sommige mensen noemen het een innerlijke schoonheidsbehandeling.
Deze manier van werken brengt balans in hoe we denken en voelen; verleden en heden; geven en ontvangen; en hoe we al die gevoelens en gedragingen kunnen integreren in ons dagelijks leven.

Wanneer?

HSP-ers (hoog sensitieve personen) kunnen het gevoel hebben helemaal te zijn leeg gelopen.
Er lijkt kortsluiting te zijn tussen hoe jij de wereld ervaart en hoe je weet dat het zou moeten zijn. Het gevoel dat je iets kwijt bent, zonder dat je er woorden voor hebt.
Je wéét dat er meer is tussen hemel en aarde, maar hoe krijg je daar meer vat op? Hoe kun je het beter begrijpen en ermee omgaan?
EMF is een manier waarbinnen je zelf oefeningen en meditaties krijgt, die je helpen bij het naar je toe halen van wat je wilt bereiken. Een goede voorbereiding op deze sessies is de documentaire of het boek vanThe Secret, die weliswaar niet als wetenschappelijk wordt gezien, maar toch inzicht kan geven in hoe je je op je toekomst en je wensen kunt focussen. Als je besluit sessies te komen volgen, kun je het boek of de DVD bij mij lenen. Hij staat trouwens ook op Netflix.
Voor deze sessies huur ik een ruimte bij een bevriend fysiotherapeut, waar ik gebruik kan maken van een behandeltafel.